Locatiebezoek nationaal consortium Zon op Infra

202 keer bekeken

Start

2023-09-13 at 12:30

End

2023-09-13 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Dronten

Het nationaal consortium Zon op Infra organiseert op 13 september een locatiebezoek in Dronten. Het gemeentehuis Dronten staat na renovatie in de top-7 meest circulaire projecten in Nederland van 2021. De gemeente heeft daarbij ontwikkelaars uitgedaagd om met innovatieve zonoplossingen te komen.

Een goed voorbeeld voor zon op infra zijn de solar carports met vierdubbel grondgebruik: parkeren, energieopwekking, opslag en laden. 

Tijdens dit bezoek is Geert Gielen van de gemeente Dronten gastheer. Hij vertelt over de totstandkoming van dit project, de uitdagingen die het met zich meebracht, wat heeft bijgedragen tot het succes met het overkomen van uitdagingen en de rol van lokale initiatiefnemers. 

De middag start met een eenvoudige lunch en zal een afwisseling zijn van interessante lezingen, een bezoek aan de carport van de gemeente en interessante ontmoetingen met andere deelnemers.

Datum en locatie

Woensdag 13 september - 12.30 uur - 17.00 uur
De Meerpaal De Rede 80 8251 EX Dronten (zie hier voor bereikbaarheid)

Doelgroep

Gemeenteambtenaren met focus op duurzaamheid, projectontwikkelaars, lokale initiatiefnemers en iedereen die zich met zon op infra bezighoud.

Aanmelden

Cookie settings